onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Sep-2009 01:38 Email | Share | | Bookmark
Salam Terakhir di 090909

Salam Sejahtera...

Aku nak ucapkan "Salam Terakhir" kepada fotopages nie dah hampir 5 tahun aku gune fotopages nie... Peralihan blog adalah kerana aku nak pakai host address sendiri. Dah hampir 2 tahun aku sewa. Jadi, rugi kalau disimpan. Ia juga bertujuan nampak lagi proper & standard. Kepada members yang selalu jenguk-tengok fotopages aku, ribuan terima kasih di ucapkan.

Kepada geng2 yang rajin comment, bg pendapat. Jangan malu2 plak. Blog jer ubah. Orang tetap samer

Bolehla layari http://www.onizuka69.com/blog

Therima Kaseh.

Onizuka69
Photographer. 012 655 1288
onizuka69@gmail.com | onizuka69.com/blog


Friday, 21-Aug-2009 09:45 Email | Share | | Bookmark
Salam Ramadhan 1430H



Salam Sejahtera…
Bile terbenamnya matahari hari ini. Bermakna mulalah kite berada dalam bulan Ramandhan 1430H. Lama betul tunggu bulan ni…baru dapat jumpa. Setahun sekali, bulan yang banyak meninggalkan seribu kenangan.

Di sini aku ingin memohon maaf jika terlanjur kata, terkasar bahasa dan silap dalam perbuatan. Semoga Ramadhan kali ini menjadikan kita lebih dekat denganNya dan menginsafkan diri atas kebesaranNya. Mudah- mudahan ibadah puasa pada tahun ini lebih sempurna dan diberkati oleh Allah SWT, Amin.


Tuesday, 18-Aug-2009 01:53 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan : Mustapa Kamal & Siti Syarizan, Ogos 2009.



For more picture...click here http://onizuka69.wordpress.com/2009/08/18/mus_ct/


Thursday, 13-Aug-2009 04:54 Email | Share | | Bookmark
Pesta Durian 2009



Mai mai cik mai...mai makan durian...mai tgk sini...http://onizuka69.wordpress.com/2009/08/13/pesta-durian-2009


Wednesday, 5-Aug-2009 02:23 Email | Share | | Bookmark
Outdoor : Ilham & Darwina, Jun 2009.



Untuk beberapa gambar & cerita lagi, layari http://onizuka69.wordpress.com/2009/08/05/outdoor-ilham-darwini-jun-2009


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net