onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 03:39 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampong...

Indah Suasana
Indah Nyer dapat balik kampong...sonok dapat beraya...duit rayer pon dapat...he he he...



Wednesday, 18-Oct-2006 14:47 Email | Share | | Bookmark
Inai Kiara TV Commercial 2006

TV Commercial
Sempena Hari Raya ni...Company aku ada gak membuat TV Commercial...masuk tahun nie dah tahun Ke-3 dah....
aku kener jadik la photographer nyer....nantikan kemunculan di kaca TV malam raya dah seterus nyer....ni cumer cover DVD jer yang sempat aku masukan dalam fotopages...BZ giler beb...maklum la...nak kener setup untuk dinner lagi....tiap2 tahun macam nie....letihhhh
**Selemat Hari Raya & Maaf Zahir Batin**



Friday, 29-Sep-2006 02:08 Email | Share | | Bookmark
"Nama sayer ieka...,"

ieka




Monday, 4-Sep-2006 08:02 Email | Share | | Bookmark
Dorayaki...?dari Japan.

 
 
 
Ni la satu-satu nyer buah tangan dari kawan aku utk aku sepulang nyer dari Japon... tak patut....
ingat ader la bawak balik Ultraman ker...Gaban ker....Asye'Kamen ker...dia sempat "Sebat" dorayaki doraemon jerk,aduh... tapi takperla....jadikla dari takder....namer kawan aku tu abg Ah-Chai http://minolta.fotopages.com/







Friday, 18-Aug-2006 02:37 Email | Share | | Bookmark
Welder Atas Kapal

 
 
Kerja memang nampak mudah, tetapi sebenar bukan senang pon...risiko tinggi...ade sampai kener duduk dalam paip nak buat kerja... gamba nie aku ambik beberapa hari lepas, aku ader kejer skit atas kapal...penat beb tp ok la...biasala kapal, macam2 ader, pompuan jerk takder





[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net