onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-May-2006 04:45 Email | Share | | Bookmark
Mari Bergamba Bersama Rakan Se Department

Bos
Bos 2
Ree
View all 14 photos...
Creative dept...Macam nie la aku dan geng2 opis bila dah sangap sangat..nie diantara acara yang telah kite orang buat...ader kadang acara luar opis pon ader.... melawat half-cut bersame-samer pon ader...bila kat dalam opis kiter org main2 tangkap gamba... tambah pula kawan aku aH-chai baru beli lampu studio baru...cedok kater nyer... yang bes...bos aku pon join gak...kalau korang pandai..teka la yang maner satu... macam kuiz pulak...bila time BZ takdapatla nak wat macam nie...
tp yang paling istimewa dept aku ni...kawan aku sorang tak ble becakap...bisu la...kalau terel..korang teka jugak...
Gambar2 juga dapat di lihat di potopages ah-chai...http://minolta.fotopages.com/

Idea Asal - Bos
Photographer - Ah-Chai & Aku la
Camera - 20D, D200
Lighting Engineer - Ah-Chai jugak, aku tolong jerk.
Tukang Touch-up - aku, Jamie(Bisu)gamba Rolling Stone
Model - Semua Orang la

















Monday, 15-May-2006 07:00 Email | Share | | Bookmark
Bersama Rakan Fotopages Di Sg_Gabai-Ulu Langat

Mendaki
Model Buku
Nampak Lucah
View all 15 photos...
Pertama nyer aku nak ucapkan thank pada mereka yang hadir...semua ramah...aku pon kire baru join gak geng nie...
sonok dapat join outdoor bersama rakan potopages nie...kalau tak aku salu "Menembak sorang jerk...tak pon bersama kawan segaduh aku,Acai. Per2 pon salam perkenalan kepada Syahrin, Shamsul, Kamal, Bro.Azhar(Utara), Hanee, Kak Zain dan semua yang tak sempat nak kenal...dan tak luper pade Saiful...lamer tak jumper...member 1 college dulu...















Monday, 8-May-2006 04:49 Email | Share | | Bookmark
Cha'mang, Bentong; Hari Keluarga Charade_45 stuff

Taklimat
Parking
AJK
View all 52 photos...
aku pon tak tau nak cakap sebenarnyer....asal nyer ingat sajer join konvoi ni pon last minute...asal nyer pon bukan konvoi besar pon..just macam sunday drive...last2 meriah giler...bes beb....konvoi nie pon dah macam family day...majority bawak cinta...isteri...anak2 kecik pon ader....

aper pon...thank kepada yang turut serta konvoi nie....masing2 memang 'NGAM'....member dari Klang, Ipoh, N9, Pahang....dan paling champion skali KL....gamba dalam nie ader "senset" skit....jgn mara ar...



























Tuesday, 2-May-2006 09:12 Email | Share | | Bookmark
Keluar Stesen Ke Sibu

Bandar Sibu
Pinggir Sungai 1
Pinggir Sungai 2
View all 12 photos...
oh...oh...lamer sungguh tak masukkan gamba2 terkini dan sensasi...eh sensasi ker...?korang jerk dapat menilai...
aper pong...aderla beberapa shot sempat aku ambik...Sibu lebih kurang macam Chinese Town la...mejoriti yang aku nampak manyak Shin'ne... ...nak makan pon kire payah skit la....banding ngan Jepon....Jepon Lagi payah....
aku pusing2 satu town dia jalan kaki jerk...kire Xdala besa sangat....tp melekit gakla badan

*kepada semua tetamu&kawan yang sering melayari potopeges aku nie, time kasih manyak....dan sering bagi komen2 yang bernas-bernas....*

























Wednesday, 19-Apr-2006 09:18 Email | Share | | Bookmark
Mega Convoi to Rompin-Potret

Pagi
malu
Panas
View all 12 photos...
Lihatla wajah2 member2 aku ketika, sesudah berkonvoi...macam2 posing...mejoritinyer nampak gembira belaka...













[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net