onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Apr-2006 11:09 Email | Share | | Bookmark
Mega Convoi to Rompin-Bhg_1

 
 
 
View all 19 photos...
Yahooooo... aku dapat gi konvoi nie...best giler beb...ramai kawan aku...yang baru...yang lama....yang gay...oppsss..
aper2 pon tahniah pada mereka semua yang menghadirkan diri...temasuk diri aku sendiri....
aderla skit shot yang sempat aku tekan...yang lain-lain tu aku la simpan....





























Thursday, 6-Apr-2006 03:17 Email | Share | | Bookmark
Mereka...Aku...

Mereka
Aku
Ader banyak betul beza diantara mereka dan aku...mereka........aku......?


|| Mereka ||


|| Aku ||


Thursday, 30-Mar-2006 04:07 Email | Share | | Bookmark
Sarawak Vs Perak UBP

Taklimat
Bersedia
Hormat
View all 15 photos...
Aku dah ada kat Kuching aritu...big bos aku tahan aku...tak bagi balik...
dia kater..."malam nie ada game"...tolong ambik gamba...esok baru balik....kenerla aku lepak satu malam lagi....
bila dah ambik gambar nie...best gak...mencabar....perlawanan berakhir dengan Sarawak 4 - Perak UBP 1....
nie aderla seberapa gambar yang telah terShot oleh camera aku...


Bersedia

Hormat

Negaraku

Beraksi

Terbang

Berdarah

Kecewa

Punah

Gembira

Sakit


Tuesday, 21-Mar-2006 09:27 Email | Share | | Bookmark
Water Front_Kuching

Water Front
Sepetang aku dan kawan aku gi ker Water Front...lepak2...amik2 gambar...
banyak benda yang lain dari di semenanjung...ader yang bes..ader yang tak...tapi besla...



Friday, 17-Mar-2006 04:32 Email | Share | | Bookmark
Deto Master Kahwin_Kuala Lumpur

Bunyi-bunyian
Kad
Kawan Aku
View all 17 photos...
Setelah hampir 2 bulan...majlis kahwin di kuala lumpur pula berlansung....majlis berlansung di Dewan Felda...
majlis juga turut bersama kakak jojo...malam tu puas makan tapai malam tu...sedap beb...feberet aku tu...








[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net