onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Jul-2009 09:37 Email | Share | | Bookmark
Outdoor : Farida Hasni & M.Noor, Mei 2009



Gambar ni aku shoot lepas majlis sanding dorg...pada mulanya...aku main shoot jer kawasan ni. Sebab aku tak pernah shoot kawasan macam ni...lepas 2-3 shoot. Idea baru sampai. Jadi mudahla skit bila dah ada idea...

Link beberapa gambar lagi ada kat http://onizuka69.wordpress.com/2009/07/14/outdoor-farida-hasni-m-noor-mei-31-2009/


Monday, 13-Jul-2009 09:08 Email | Share | | Bookmark
Outdoor : Samsul & Maslinda, Mei 2009



Untuk menunton gambar lg...sila layari http://onizuka69.wordpress.com/2009/07/13/majlis-perkahwinan-samsul-maslinda-mei-30-2009/


Wednesday, 24-Jun-2009 05:16 Email | Share | | Bookmark
Pernikahan - Samsul & Maslinda

 


Kepada yg menunggu, maaf yek...kesebokan melanda
Untuk Gambar Lagi...Sila Layari http://onizuka69.wordpress.com/2009/07/08/majlis-pernikahan-berinai-samsul-maslinda-mei-29-2009/


Friday, 19-Jun-2009 02:11 Email | Share | | Bookmark
Nazeri & Ajai - Pancang Bedena, Oktober 2008

Salam untuk semua...lame Xbercerita dgn kawan2 semua...gamba2 pengantin semua yg stock lama yg baru aku Xmasukkan...smua sbb lamer sgt Xupdate...jd aku update dari yg stock lame...yg baru kasi peram skit...he he he tp aku akan update dari hari ke hari...sbb skang aku dah FREE...







Monday, 8-Jun-2009 02:29 Email | Share | | Bookmark
Fahmi & Aida - Januari 2009






[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net