onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 27-Mar-2007 07:42 Email | Share | | Bookmark
Impreza Vs Evo Konvoi - Genting

Impreza_1
Impreza_2
Impreza_3
View all 12 photos...
Peehhhh...betuah rase dapat join konvoi nie, walau pon takla dapat memandu, jadi Co-pilot pon jadik la...
dapatla merasai layan corner subaru...macam Rally pon ader gak...he he he...aku join bos aku la..saper lagi nak bawak aku, keter dia yang merah champion tu...he he he... siap dapat paking kat VVIP paking kalau korang nak tahhu.nie la kereta idaman aku...buat masa dapat tumpang jerk...taktau rezki tuhan bagi,amin selamat menonton

























Tuesday, 13-Mar-2007 04:18 Email | Share | | Bookmark
Studio Lighting

Percik
Saje2 main2 lampu...biasala acai yang setting ader banyak gak shot, masuk 1 jadila arini mau pergi Sibu, ader kejer lagi...penat2...nak watcamner, nak carik rezki selamat menonton.



Wednesday, 7-Mar-2007 01:22 Email | Share | | Bookmark
Muzium Sarawak Di Seramkan

Muzium Sarawak
Sajer2 main color ngan gamba muzium nie, bagi seram skit eh...seram ker per2 kawan2 macam biasa boleh komen, bagi idea ke...gamba nie di ambil beberapa bulan yang lepas di kuching, sarawak



Wednesday, 21-Feb-2007 02:49 Email | Share | | Bookmark
Sepetang Di Anjung Batu

Anjung Batu
Bila cuti-cuti nie, aku balik la umah orang tersayang...petang pulak ambil angin kejap kat anjung batu...tenang rase hati bila dapat tengok laut..lupa pada Kuala Lumpur...kene pulak orang tersayang ader kat sebelah



Thursday, 15-Feb-2007 06:52 Email | Share | | Bookmark
Petang

Petang
Salam kepada semua kawan yang ader...yang terbaca...yang termasuk potopages nie
dah hampir 3 bulan tak masukkan gambar kat sini...biasala...sibuk...penyakit malas pun dah menebal dah berkilo-kilo malasnya...tengok potopages member2 dah berkoyan2 gambar...macam2 skill power dah bertambah....okla...selamat...



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net