onizuka's FotoPage
onizuka tatsuya
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 19-Dec-2006 08:13 Email | Share | | Bookmark
Monsoon Cup 2006 - Part 2

#1
#2
#3
View all 4 photos...
Sebagai maner yang dijanjikan...Monsoon Cup bhgian 2 plak...nie diantara gamba2 yang aku shoot...yang lain2 tu biar la jadi dalam simpanan dan kenangan terima kasih pada member2 yang rajin bagi komen...bg kater2 semangat





Wednesday, 13-Dec-2006 03:41 Email | Share | | Bookmark
Monsoon Cup 2006 - Part 1

Monsoon_1
Monsoon_2
Monsoon_3
View all 11 photos...
salamsejahtera kepada semua...kepada member2 yang salu menunggu...sowy...akhir2 ni aku TERpaksa menyebokkan diri...nak masuk gambar yang ader pon tak berkesempatan...selamat menonton....





















Thursday, 30-Nov-2006 09:35 Email | Share | | Bookmark
Tag yang aku cari...

Monsoon Cup Tag
He...he...he...dah dapat



Monday, 20-Nov-2006 07:04 Email | Share | | Bookmark
Advertisment Old Scholl

Advertisment Lama
Sabtu lepas...jalan2 shoping bli2 barang...TERjumpa pulak "ad" nie...susah betul zaman dulu kan...nak buat "ad"perlukan seorang pelukis yang baik...kalau tak,tak cantik la "ad' nyer nanti.... zaman skang senang...just print..tampal.janji ader duit... semua jadi



Wednesday, 15-Nov-2006 02:38 Email | Share | | Bookmark
Seribu Kenangan Bersama Cessna

Aku
Kumar&Jeffri
Acai
9 November 2006 lalu...aku,acai dan bos telah di tugaskan mengambil gamba&video macam biasa oleh bos besar aku...lokasi pengambaran KT Site Office...persiapan macam biasa,masuk nie dah dekat 5-6kali gak la aku fly macam nie...kiter orang fly dari Sg.Besi Airport...
Dari gamba hanya dapat dilihat keseronokan...fly kali nie byk betul cabaran...first...pilot tu kire 1st time nak fly ke K.terengganu...yang bestnya...dia bole pakai Peta jer...tak bawak GPRS...aduh.... dahla cuaca pulak tak berapa baik sekarang... angin monson langar awan tebal lagi...aku takut TERwek aku tido...sampai lokasi,ader view cantik baru bangun dengan cuaca tak baik nie,pilot terpaksa elak awan,elak2 sampai ker Rompin,pejalanan amik 1jam 30minit,dah jadik 3jam...naik sampai 7000kaki...baru kurang awan skit...tp bahaya takut flight besar lalu... kat atas tu betul2 sejuk.... dalam perjalanan tu jugak pilot plak tak berapa biasa dengan peta dengan keadaan lokasi....jadik kelam kabut pilot tu kejab aku tengok nasib baik Bos aku dah biasa baca peta..sebab abg dia pilot gak...alhamdulililah...
Sampai areal KT...kiter org shoot...dah nak terkencing...turun kejap sbb nak gi toilet..pilot tu tibe2 tak sedap hati...dia tengok minyak...rupe2 minyak dah tinggal 2jam punyer fly,,,aduh.... mula la lagi masalah....maner plak nak carik minyak nie...terbengkalai jadik nyer... kecoh2...aku ngan geng kire rilek gak la...kire KT nie kawasan jajahan lagik...office pon ader...kaum pon ramai... tengok pilot tu kesian pun ader, nak marah pon ader.... terpaksala bermalam kat KT...pilot tu tido kat otel...kiter orang tido kat umah Project Manager kat KT....
Esok nyer fly balik ker Kerteh dulu....nak kener isi minyak..mendarat kire macam Emegency gak la...cume nasib baik nyer cumer kiter orang ader kenal orang kat situ...kire tak banyak cerita la...kalau tak mesti masalah besar lagi...masuk kawasan larangan....kire dapat la tengok Airport Kerteh tu...situ tak banyak flight...banyak helicopter yang menghartar pekerja ke plantar minyak dekat 2jam tersadai kat airport tu...tunggu dorg isi minyak...tibe2 bos aku dapat call...isteri dia nak bersalin pulak..aduhhh....cuaca pon ujan dan gelap lagi....sampai maser kiter orang nak fly pon gamble jer redah ujan.... yang pasti...aku tawakal jer...kalau panjang umur...aku sampai la...kalau tak...takderla nak taip cerita nie...







[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net